هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاء در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب(دانشکده فنی و مهندسی )آغاز به کار کرد

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۸ کد : ۴۱۲۸ اخبار
تعداد بازدید:۳۵۹

این رویداد سه روزه با هدف آشنایی دانشجویان و علاقمندان با زمینه های ورود به بازار کسب و کار و ایجاد انگیزه ، از چهارشنبه شب با ارائه ایده های شرکت کنندگان شروع شد و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و 100نفر در این رویداد حضور دارند که در ده تیم به مدت 54ساعت به فعال سازی ایده های خود خواهند پرداخت.

در ابتدای مراسم، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری با بیان اینکه  در دو دهه اخیر اینترنت اشیاء و هوشمند سازی در تمام عرصه های زندگی ما اثر گذار بوده و خواهد بود خطاب به دانشجویان و ایده پردازان گفت: در برگزاری استارتاپ و راه اندازی کسب و کار تجربه دیگران نشوید بلکه از تجربه دیگران استفاده کنید.

وی افزود: آن چه که مهم است اجرایی کردن ایده هاست، کسی در پی راه اندازی کسب و کار است باید شبانه روز برای ایده خود وقت بگذارد.

سپس مهندس محمودیان، رئیس اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین، ضمن تشکر از برگزار کنندگان این رویداد گفت: این که کسی تصیم بگیرد ایده خود را در معرض قضاوت بگذارد ویژگی یک فرد موفق در آینده خواهد بود. امروزه برای رشد صنعت و پیشرفت در این حوزه بسترها و نیازهای جامعه به سمت افرادی که قدرت ریسک پذیری بالایی دارند جهت گیری کرده است.

در پایان روز نخست ایده ها توسط دانشجویان مورد ارزیابی قرار گرفت  و افراد به گروه های 10 نفری تقسیم شدند.